Bowling Treff - Étterem

A Bowling-Treff Étterem Gyomaendrődön a belvárost átszelő 46. számú főút mellett, a volt ENCI cipőgyár udvarán található, a Liget Fürdőtől 3,7 km-re, a Kner Múzeumtól 3,1km-re, az Aranka Babagyűjteménytől 2,8 km-re, a Pájer strandtól 3,2 km távolságra.

A családi vállalkozásban üzemeltetett étterem 1999-ben nyílt meg és az azóta eltelt közel 22 év alatt a vendégeink megelégedésére megtartotta magyaros ízvilágát és házias finomságokkal várja az ide érkezőket. Célunk, hogy otthonos, barátságos környezetben, minőségi alapanyagok felhasználásával, kellő szaktudással elkészített ételeket kóstolhassanak vendégeink.

Ételeink közül a házias ízek szerelmeseinek figyelmébe ajánljuk a baconos csirke roládot, a Pékné módra készült csülköt, a cigány pecsenyét és a sült kacsacombot. Amennyiben a kímélőbb ételeket részesíti előnyben, úgy érdemes megkóstolni a korzikai csirkemellet, a grillezett diós camambert vagy a roston lazacot.

Italkínálatunkban finom borokat, hazai pálinkafajtákat, csapolt és üveges söröket, rövid italokat, olasz eszpresso kávét, koktélokat és limonádékat találnak.

A Bowling-Treff Étteremben a könnyűzenei élet színe-java is megfordult már, köztük a Bikini együttes, a Karthago, az Apostol, a Magna Cum Laude zenekar, a Neoton Família, továbbá az étterem kedvenc találkozó helye a Hooligans, Edda, Republic együtteseknek egyaránt.

Lepje meg családját, szeretteit, üzleti partnereit Bowling ajándékkártyával, melyet az Ön igényei szerint állítunk ki és felhasználható akár étkezésre, akár bowlingozásra egyaránt.

A készpénzes fizetési mód mellett választható a bankkártyás, SZÉP kártyás fizetési mód is.

Célunk, hogy aki egyszer betér hozzánk, olyan vendéglátásban legyen része, hogy legközelebb már törzsvendégként köszönthessük.

Jöjjenek el, egyenek nálunk egy jót és levezetésképpen sportoljanak egyet bowling pályánkon!